Beoordelingen van Pizza Koko Zoetermeer

Recente recensies van Pizza Koko Zoetermeer

4 sterren na 238 reviews

, 08-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben een gesmulden. Heerlijk pizza.

, 06-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Vier kazen pizza besteld. Maar er zaten maar 2 soorten kaas op, verder zat er champignon, ui en paprika op. Dit is geen 4 kazen pizza!

, 10-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit slecht. Een half uur te laat bezorgd.

, 04-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sorry maar de pizza's die we gisteren kregen zag er niet uit was half verbrand en was ook niet meer warm ik heb met moeite 3 punten gegeten dus zal niet meer de risico nemen om nog eens te bestellen

, 24-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 17-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed.

, 15-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteravond besteld en aangegeven geen tomaat te willen. Hele Turkse pizza zat vol met tomaat en was lauw. Ik bestel erg vaak en vond deze heel slecht.

, 11-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke Pizza’s en snelle bezorging.

, 10-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was een erg lekkere pizza, lekkere bodem, heerlijk belegd en niet vet. Helaas niet meer heel erg warm bij bezorging. De Pizza was ook weer niet koud. Als hij warmer was geweest was het 5 sterren.

, 09-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en mooi op tijd. Bedankt weer

, 06-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde kk lang de patat van de kapsalon was slap wat een troep

, 27-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vier dagen geleden een kapsalon falafal besteld. Zeer kort daarna opgebeld dat de falafal op was en dus de bestelling niet gemaakt kon worden. Hierop overeengekomen dat de bestelling zou worden geannuleerd en ik het bedrag teruggestort zou krijgen. Dit is helaas nog niet gebeurd.

, 02-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat jullie niet even gelezen hebben dat er geen sambal in de Turkse pizza moest. Nu kon die weggegooid worden ivm niet tegen pittig kunnen. Verder alles goede kwaliteit

, 26-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

familie pizza ham en salami besteld bij pizza koko 46 cm, eigenaar belde netjes na omdat hij op dat moment geen salami meer in voorraad had, hij stelde mij voor om in plaats van salami peperoni op de pizza te doen ik stemde daar natuurlijk mee in. ik vindt het erg netjes dat hij de klant belt en een alternatief bied. pizza was super lekker met peperoni

, 03-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd lekker pizza koko

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur lang gewacht voor 1 kleine pizza

, 30-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten. Goede service.

, 24-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer genoeg een lange wachttijd maar de bestelling was prima verzorgd. Het vlees was heel smaakvol en ook de patat goed. Zeker voor herhaling vatbaar!!!

, 22-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2.15 besteld op di avond, 2.45 bezorgd. Heerlijke kapsalon, goed warm en vers! Dat op dat tijdstip, geweldig!

, 17-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom niet de opmerkingen gelezen.

, 16-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super zoals altijd ;)

, 13-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

80 minuten moeten wachten

, 11-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 04-05-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de salade ontbraken de olijven. Te vaak is de bestelling niet in orde. Ik ga op zoek naar een ander.

, 24-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom de opmerkingen niet goed gelezen. Dit is al de 4de keer dat dit gebeurt. Patat was heel nat en slap, jammer!

, 20-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dit is de 3e keer dat de bezorger veel vroeger kwam dan het afgesproken tijdstip. Nu een 1/2 uur eerder; ik was gelukkig net op tijd thuis! Smaak en beleg zijn altijd wel prima!

, 14-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

In de Koko salade ontbraken de volgende ingrediënten: olijven, wortel, augurk, en mais. Het was een bak sla met ui, komkommer, en tomaten. De pasta en de pizza waren goed. Te vaak is er iets niet in orde. Doe daar wat aan !!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde fucking lang maar alles was wel kk warm en heet

, 06-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 03-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dinsdag 03-04 eten besteld en betaald via internet en mail ter bevestiging ontvangen. Op de site was niet te zien dat ze dicht waren! Beetje jammer allemaal en ik hoop dat ik mijn geld snel terug krijg.

, 02-04-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb een bestelling gedaan om 16:47 uur en betaald. Om 19:55 uur nog steeds niks gekregen. Hoe kan dat ? Ik wil graag mijn geld terug.

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heb 2u moeten wachten op het eten, na 3x gebelt te hebben en steeds te horen kreeg “5minuten,5minuten dan is die er zeker. nogmaals gebeld toen zei die man als het over 1 minuut er niet is bel ons dan krijg je volgende keer gratis kapsalon. Na 5 minuten gelijk weer opgebeld. VOICEMAIL!! De pizza kwam dus na 2u KOUD aan. SCHANDALIG! Laatste keer dat ik hier heb besteld nooit meer!

, 26-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 uur te laat, lauwwarm eten en verkeerde pasta gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Mijn eten was te laat en het duurde lang Het was in de tussentijd alweer koud en ik vroeg om een fernandes-groen maar ik kreeg een coca cola voor de 2e keer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's waren weer heerlijk van smaak, dit keer echter geen bijbehorende knoflooksaus en hete saus geleverd......

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen hier regelmatig, maar helaas was het dit keer koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit goed. Vriendelijke bezorger. Als ik 20 minuten na de afgesproken tijd opbel, over waar mijn bestelling blijft, krijg ik een onverstaanbare man aan de telefoon. Hij moet zeker eens een cursus Nederlands gaan doen ! Bezorging kan veel beter !

, 13-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Durum was erg lekker

, 10-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

????????????

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top

, 05-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed

, 27-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het heeft weer verrukkelijk gesmaakt.

, 24-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pasta met zee vruchten, broodje kip speciaal en de doner bos waren kwa hoeveel en ingrediënten rijkelijk gevuld. Behalve dat het eten lauwwarm was, hebben we heerlijk gegeten??

, 23-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Om 16:10 uur besteld. Zo spoedig mogelijk bezorgen betekend bij Koko dat je het pas om 17:30 uur krijgt. Belachelijk gewoon.

, 20-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza’s gaan achteruit, minder vers, rare bijsmaak! Jammer?

, 19-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aliedeldong dongAliedeldong dongAliedeldong dongAliedeldong dongAliedeldong dongAliedeldong dongAliedeldong dongAliedeldong dongAliedeldong dongAliedeldong dong

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed zoals altijd

, 14-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kip rook heel muf, geen smaak. Alsof het alleen gekookt was..

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gevraagd om 18:30 uur te bezorgen. Om 18:05 uur werd het al bezorgd...iemand zou pas 18:15 uur thuiskomen, dus....koud voor hem..jammer! Geef dan niet de optie hoe laat het bezorgd moet worden! Kwaliteit zoals altijd prima!

, 09-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd!!

, 05-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en snelle, vriendelijke service. Zou alleen bij de kapsalon een kartonnetjes willen hebben tussen het aluminiumfolie en de kaas. Blijft altijd aan elkaar plakken

, 04-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal hele snelle bezorging en hete pizza. Nu was er duidelijk veel vertraagd. Ipv de genoemde 45 minuten in de mail duurde het meer dan anderhalf uur. Daarna ging de intercom, ik deed open maar er kwam niemand naar boven. Duurde daarna het nog zeker 10 minuten voor de bel weer ging. De pizza was bijna koud en t ijs was al zacht geworden. Normaal 2x 4 of 5 sterren maar dit ging niet goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Schandalig!!! 2 uur op een pizza gewacht. De doos was zeiknat. De Pizza koud!!!!! NOOIT MEER! Jullie zijn een vaste klant kwijt. Ook de eerdere bezorgingen was het eten ver onder de maat.

, 29-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer lekker gegeten. Dank je wel Pizza Koko

, 23-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Drie weken geleden besteld, duurde letterlijk 3 uur. En het eten, drinken en dessert kwamen in twee aparte beurten aan, vergoeding was beloofd nog steeds niks te horen gekregen. Gister weer besteld en het eten was weer koud en waardeloos. Vroeger altijd bij pizza koko besteld, gaf altijd flink fooi erbij, maar die tijden zijn voorbij. Geen manier om met een vaste klant om te gaan.

, 22-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Dankje vriend.

, 16-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Aangegeven niet aan te bellen, en dit werd alsnog gedaan... Bezorger bood wel excuus aan hiervoor en zei het dat niet was aangegeven. Eten was verder goed zoals gewoonlijk :)

, 14-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd En mijn drinken is een keer niet vergeten

, 06-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste een fernandes Is niet de eerste keer

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg geen normale cola maar coca cola En er was geen wisselgeld en me broodje was verbrand

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ondanks dat ik van tevoren heb gebeld, online een tijd afspreek en als extra opmerking erbij zet dat de bezorgtijd belangrijk is. Komt het eten 20 min eerder, onze groep was er nog niet, waardoor we koud eten hadden.

, 02-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom bezorging veel te laat, waarom geef je een tijd door als dat niet haalbaar is? En wanneer ik spareribs bestel verwacht ik ook spareribs en geen krabbetjes die in de erwtensoep horen!!! Dit was mijn laatste keer! Nooit zal ik nog hier eten bestellen, wat een slechte tent. En sorry koop ik niets voor! Eigenaar doet er niets aan, zegt dat ook gewoon, vandaar dat ik nooit meer terug kom!

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Koulo lekker

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurd altijd super lang voor het bezorgt is normaal gaat het altijd wel goed maar de laatste keer was het koud en een fout gemaakt en de winkel wilde het niet klant vriendelijk oplossen, geld terug werd lastig over gedaan maar toch gelukt als we het eten terug gaven maar niet eens verzendkosten terug gekregen

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling was nog beter dan normaal:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na een aantal kleine bestellingen Een grote bestelling gedaan. perfect verzorgt. de eigenaar Belde netjes dat hij het bestelde ijs niet niet op voorraad had. ook kreeg ik een grote fles frisdrank gratis! iedereen heeft heerlijk gegeten. ik ben erg blij met pizza koko

, 16-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde veelste lang. Niet dat ze bellen om aan te geven dat ze wat later komen maar pas wanneer de klant belt vertellen ze wat er aan de hand is. Totaal 2 uur gewacht voor een bestelling van €10.00

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu al 2 bestellingen achter elkaar zijn de extra toppings vergeten. Dat kan geen toeval meer zijn. Wel ervoor betalen, en niet krijgen. Jullie zouden veel beter kunnen zijn ! Jammer !

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom prima van smaak

, 06-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Stokbroden verbrand.

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker alleen erg lang wachten op bestelling.

, 02-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was compleet, goed warm én een gratis drankje. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gemakkelijk te bestellen via de site, snelle bezorging en heerlijk gegeten. Pizza Koko is een echte aanrader ! Toppie !

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat en was deze keer niet lekker was koud en plakkerig

, 28-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon als altijd.... Afgesproken tijd en lekker

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Miste een groene Fernandes

, 23-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed eten

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind dat zij gewoon goed zijn geen opmerkingen verder

, 21-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik miste de knoflooksaus voor mijn Kapsalon..

, 20-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom bijzonder lekker en goed verzorgd!! Tot de volgende keer. I'll be back

, 17-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze hebben de lekkerste kapsalon. Rijk gevuld en als je via pizza koko besteld krijg je er drinken bij.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza en pasta, gebruik aub wel de plasticjes bij grotere pizza’s anders drukt de doos ertegenaan en zitten de ingredienten tegen het karton geplakt.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza koud aangekomen en is de 3de keer dat ik ontevreden ben.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Het was super lekker pizza lams shawerma vol met vlees

, 08-11-2018

Kwaliteit:

Rating

1 en al perfectie

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorgtijd 20 minuten

, 07-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

kapsalon besteld, lam was lkkr , bezorger was er binnen een half uur. Netjes verzorgd. zat ook gratis een bakje knoflook saus en sambal bij en zelfs een salade bakje. en bestek met servet . Zelfs nog een gratis drankje er bij om dat ik via hun site had besteld. niks op aan te merken gewoon goed.

, 04-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 03-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel bezorgd

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker; bezorging precies op afgesproken tijd.

, 31-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals gewoonlijk hardstikke lekker. Keep going!

, 30-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten ! Vond het alleen niet heel veel voor een grote kapsalon ! Maar wel lekker

, 28-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte heerlijk. Voor herhaling vatbaar!!

, 26-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was lekker, helaas zijn ze mijn drinken vergeten. Na dit telefonisch te melden zouden ze het sturen. Helaas is dit nooit gebeurd. Service dus matig.

, 25-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel!

, 24-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

??????????????????????

, 22-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, heet en lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was niet wat we hadden besteld helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

1 uur lang gewacht voor 1 kapsalon.

, 16-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

altijd goed.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker , vlees smaakte goed. Had een doner box, maar vond het vlees te weinig . Er zat helaas meer patat in .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was lekker. Goed gevulde pizza. Echt een aanrader. Tot snel

, 01-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza’s extra ingredienten zaten er op. Bezorger is altijd vriendelijk:)

, 28-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supper lekker eten petje af

, 27-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was perfect

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alleen maar complimenten voor Koko alles is heerlijk alles is warm alles is op tijd!!! Niet alleen vandaag maar ook de overige keren! En altijd vriendelijk! Tot de volgende bestelling.

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Als ik vraag ZONDER KAAS moet het ook zonder zijn. Voor de rest prima pizza's

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker man

, 26-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede pizza, bezorging duurde een uur. Sambal vergeten, maar verder prima!

, 23-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Perfect

, 22-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 20-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Eten was goed van smaak, vriendelijk personeel en goede service! Hier gaan we vaker komen. Om te testen hadden we pizza pasta en spareribs, alles was lekker! En eindelijk weer eens ouderwets lekkere knoflooksaus!

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was gewoon weer zoals verwacht. Super heerlijk. Bedankt voor het vergeten blikje van vorige keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ewa Kapsalon met rijst is lekker mattie

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 15-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend en lekker

, 12-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 09-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krijg een koude durum Dan ga je daarvoor bellen en wat hoor je op de achtergrond dat je gwn uitgelachen woord omdat zij denken dat het wel warm moet zijn wat een achterlijk bedrijf

, 08-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was maar matig van kwaliteit. En in de Koko salade ontbraken de volgende ingrediënten: olijven, wortel, augurk, en mais. Het was een bak sla met ui, komkommer, en tomaten.

, 07-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd, jammer dat ze mijn drankje vergeten zijn te leveren maar dat vergeet ik ze.

, 02-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was lekker!

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en super snel

, 23-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

weer heerlijk gegeten top!

, 20-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat het zo'n natte boel was onderin de papieren zak. Het eten was goed.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen wel vaker pizza calzone altijd goed maar nu ben ik dood ziek geworden vreselijk gespuugd en buikloop.hoop niet dat de kip bedorven was.voor ons voorlopig geen calzone meer.

, 24-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd super!!!!

, 23-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was warm en snel. Prima!

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker vers en veel en snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 12-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd tot op heden, pizza's weer prima belegd; lekker warm en op tijd (zelfs iets eerder) gebracht! Een blijvertje!!

, 10-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 09-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurt altijd heel erg lang. Vandaag koude pizza en nuggets ..jammer want eten is normaal wel goed. Contact mag opgenomen worden via e-mail.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super.

, 01-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geweldige pizza’s. Altijd vriendelijk bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-06-2018

Kwaliteit:

Rating

, 24-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Krakaka

, 18-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed zoals altijd. Knoflooksaus zou iets dikker mogen maar smaakt super.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kapsalon Koko besteld, smaakte prima, wel weinig champignons. Ook falafel besteld en losse friet: falafelballetjes waren erg hard en de friet was zo zacht dat we het niet meer hebben gegeten.

, 08-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon goed !!!!

, 31-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een pizza met zalm en knoflook besteld. Kreeg na een uur wachten een Pizza Margerita bezorgd. Dat proefde ik pas toen het te laat was. Ik bestel hier nooit weer! Pizza was bovendien veel te dik en lauw! Brrr!

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed !

, 14-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was goed en lekker. Alleen jammer dat het bakje van de salade gelekt had. Daardoor was het een natte boel in de plastic zak.

, 05-05-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was er met een half uur

, 30-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bij de schotel ontbrak de salade, en de sauzen. Het eten was ook niet erg warm. Een grote teleurstelling dit keer. Dit was voor mij, denk ik, de laatste keer bij hun.

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was wederom heerlijk van smaak; op de afgesproken tijd gebracht !! Op naar de volgende bestelling...

, 28-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes op tijd En al mijn wensen waar ik om vroeg zijn top uitgevoerd

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat vergeten te leveren maar heb ze gebeld en dat zou een volgende keer worden opgepakt. Super kwaliteit eten en heel klantvriendelijke bezorgers.

, 27-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, vriendelijke bezorger, overheerlijke eten. Precies zoals het hoort. Dit word mijn vaste pizzeria vanaf nu.

, 26-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Lekker en snel klaar

, 21-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit, maar helaas niet echt warm meer, eerst even in de magnetron op moeten warmen.

, 20-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde kanker lang

, 19-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima !

, 14-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top!

, 11-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

de pizza was lekker en bezorging was snel en goed. volgende keer ga ik daar weer bestellen.

, 09-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief/prijs verhouding is optimaal

, 04-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duur best lang Alles was nog goed warm

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke eten had gelijk zin in sex

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het shoarmabroodje was prima daarentegen waren de spareribs gewoon slecht en zijn weggegooid. Er zat meer vet op dan vlees en het vlies ook erop zodat je het echt niet weg kon krijgen. Een taaie bende dus heel jammer

, 01-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, goede service en vriendelijke bezorging. Sowieso een aanrader

, 31-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Goed belegd en heel warm bij bezorging.

, 29-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

gister avond rechtstreeks besteld via jullie eigen site. voor mijn gevoel stond de bezorger al binnen 15min voor de deur. het eten is altijd warm en goed. top!

, 28-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super

, 27-03-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon super....

, 15-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker! Erg netjes alles appart gekregen en was snel geleverd. Wij hebben onze vaste bestel adres hoor. ;)

, 14-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en alles was warm. Goede service

, 12-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uitstekend!

, 10-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Derde keer besteld nu via jullie eigen site. Het was weer heerlijk en veel...... Bedankt voor jullie goede eten en klantvriendelijkheid.

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan ik gratis pizza krijgen, bestel heel vaak bij jullie !

, 09-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Eten mag zeker blijven!! Lekkerder als alle andere pizzarias !!

, 03-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was mijn geld niet waard deze kapsalon Kaas was zo hard en vlees proefde alsof het uit de diepvries kwam uit een doos patat was weinig Niet wat ik ben gewend van kapsalon... Zeker niet nog een keer.

, 02-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekkere pizza's!

, 01-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en de bezorging is top.

, 26-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurt lang en het eten was niet zo lekker dag erna ook diarre alle 3

, 25-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles was niet heet helaas... terwijl u op nog geen 5 min afstand gevestigd bent. De hamburger was oke op het lauw zijn na dan.. de kipburger had een rare smaak dus zo kunnen weggooien de aardappelschijfjes waren taai de salade was wel aardig te doen... heel jammer! Bezorging was 23.00zoals aangegeven...

, 23-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom 2 prima gevulde pizza's voor een schappelijke prijs én op tijd bezorgd. Ook patat en kipnuggets waren prima....wederom voor herhaling vatbaar!!!

, 19-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima kwaliteit. Snel bezorgd. Jammer dat de dressing uit de verpakking was gelekt. Een natte boel onder in de plastic tas dus.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede bezorging. Heel snel. Eten was super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit prima. Alleen de saté was erg afgekoeld, doordat de koude salade naast de saté in de aluminiumfolie bak zat. Ook was de dressing van de salade eruit gelekt. Daardoor was alles erg nat geworden. Jammer hiervan. Het eten was wel lekker. Beter opletten hoe je, en wat je bij elkaar, inpakt.

, 15-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik krijg pas altijd in de avond/nacht trek in iets simpels. Fijn dat je dan gewoon kan bestellen ipv naar de koelkast lopen. Ben blij dat er eindelijk halal late night food is hier in Zoetermeer. Goed eten en vriendelijke bezorgers. Thanks!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-02-2018

Kwaliteit:

Rating

3 Kapsalon besteld, 2 ontvangen. Geen gratis drankje... Dit mag wel beter...

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

voor het eerst besteld bij pizza koko volgens mij zijn ze een redelijk nieuw bezorg restaurant in Zoemerteer. Ik kende ze namelijk nog niet. Maar de pizza's waren lekker, ook leuk als je via hun site besteld in plaats van thuisbezorgd krijg je een gratis blikje drinken! prijzen zijn prima Ook goede aanbiedingen. De bezorger was netjes op tijd met de bestelling .

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle service & lekker eten!!

, 08-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vond dat er deze keer erg weinig vlees op zak veel patat en kaas maar vlees wenig jammer niet gewent van jullie het was wel goedvan smaak

, 07-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en op tijd bezorgd! Bedankt voor de gratis frisdrank

, 06-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Heeeeeerlijkkkkkk

, 04-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was heerlijk echter om 4uur smiddags via internet besteld voor kwart voor 6 savonds .werd pas om half 7bezorgd dat is een beetje jammer.maar de calzone is fantastisch.

, 03-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 30-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had een kapsalon lams besteld. Was keurig op tijd bezorgd. Het eten was lekker alleen viel die patat een beetje tegen. Wel gratis frisdrank erbij gekregen!

, 28-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Mijn vervanger voor New York Pizza. Bedankt :)

, 27-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Goede kwaliteit lekker eten en goed warm!! Jammyyy ;-)

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat de frisdrank na gebracht moest worden en bij de kapsalon zat geen saus verder weer heerlijk

, 25-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk vers. Vriendelijke bezorger en snelle service. Ik ga zeker weer bestellen.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Amateurs

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker snel bezorgd,goed prijs . iets minder zout is beter.

, 18-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Box was lekker pizza's minder paprika niet gaar en te opverheersend van smaak jammer.

, 13-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Broodje zelf was meer dan prima. Iets meer smaak aan de saus had wel gekunt. Friet was helaas koud en slap. Klein zakje mayo zat er maar bij. Friet knapperig en warm leveren is denk ik gewoon niet mogelijk. Burger was ook niet heel warm. Volgende keer bestel ik het zelfde als het dan allemaal warm is ben ik helemaal tevreden. Kreeg trouwens random gratis cola erbij ! Yeey

, 09-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker goed heet gaan vaker bestellen ga zo door met de kwaliteit

, 08-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkerste eten van zoetermeer ! Binnen 15 min bezorgt ?

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk voor herhaling vatbaar super lekker.

, 07-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta. Ze waren alleen vergeten om geraspte kaas er bij te doen. Verder prima service